tisdag LOV


Hej hej . Idag har jag inte gjort så mycket.  satt vid datan i morse och la in bilderna som är nedanför. sen så kom linda,sonia och amanda hit så spelade vi kubb haha jag och linda var i samma lag hon var typ "bäst" på att kasta för nära kungen hahaa :) men du fick i alla fall ner några gumman :) hahaa vad arangerad hon såg ut och sur när hon missa :D  sen åkte vi tjejer linbana och levde livet som barn hahaaa :) dom har inte lov den här veckan som ja har ..
Emelie är fortfarande sjuk :( stackarn ..
PUSSSSSSSs

HERE WE ARE

Jag ;D
Bilderna från när vi var i lekparken,

Klättrar lite haha :)

Amanda Klättrade också haahaa

Linbana är alltid roligt :) hahaa Amanda trodde hon skulle ramla av :)
den här mådde ja illa av och amanda också tror ja hahaa :D

tisdag 7/4 - ONSDAG

Hej hej ! igår så slutade ja kl tolv , då åkte jag hem och var med amanda.  i går fyllde mamma år GRATTIS MAMMA! vi fikade och sånt och min kusin kom förbi ett tag, hon är ganska rolig ! haha sen gick ja och amanda ut på kvällen toni skulle igentligen komma och hämta oss men vi struntade i de. så vi var med kenneth och dem i stället.  :) 


ONSDAG KL 16.00 HAR JAG LOV! haha hade studiestuga först på morgonen och då gjortde ja klart samhällen så har skickat in den nu,  :) nu har ja ´bara några lektioner kvar. sen efter skolan vet ja inte vad jaa ska göra cassandra och bea snacka om att vi skulle göra något. men får se.. :)

Måndag 6/4

Tjaaaaa! idag så sket ja i gympan för att mina skor gick sönder förra veckan och måste köpa nya man får inte ens vara med om man inte har skor så jag strutade i de vilket beagris också gjorde så ja satt hemma på morgonen och drack kaffe och städa upp lite i mitt rum sen kom bea och vi tre gjorde pankakor och käka sen åkte ja och bea till skolan :D vilket var nästan onödigt vi hade tråkig spanska och sen hade vi bara en utverdering vi skulle fylla i så vi slutade strax efter två :) 

Sen så åkte jag & emelie till stan och skulle mölta lilla bärfisen AMANDA! vi skulle leta efter en present till min mamma som fyller år i morgon sen när vi var inne på en butik så skrämde mathias ihjäl oss typ ! haha vi visste inte att han var där ! sen hjälpte vi honom att hitta en present också ! de blev tre eller fyra från honom plus bilen ! haha

På kvällen så gick ja och amanda ut i lekparken och åkte linbana och allt de var as kul lägger upp bilder sen ! :) haha

Helgen

Shobree (till amanda)  :) hej på er andra . Helgen har varit både dålig och bra , vi åkte och hämta jennica i fredags och sen åkte ja till pappa och sen var ja med Douglas ett tag och de va medningen att vi skulle parta, men de fanns inge i Nykvarn men vi kolla på saltkråkan sen så mötte ja Emelie <3 och sen tog vi bussen till södertälje och parta och douglas gick till någon kompis han blev sur för att ja drog . vi hade de skit kul i alla fall :)  

I lördags så gick ja hem ett tag och fixa mitt rum och packa ner badkläder för på kvällen skulle ja, emelie och amanda till nykvarn på fest där man ocksaå kunde bada.. :D haha de var en mindre lyckad kväll jag blev osams med douglas för att han gjorde en dum sak tyckte ja i alla fall och sen var de annat också .  annars var de kanon

I söndags tog vi 10 bussen in till södertälje och gick till emelie och martin :) dem var typ helt döda haha och sen så kolla vi på film och ja höll på att somna sen gick vi hem och tog de lungt bara .. :D haha  (JAG ÄLSKAR NÄR DU DRICKER PÅ DE DÄR HASTIGA SÄTTET! ) asg! 

Fredag 3/4- 09

Den här veckan har varit jättebra ! I tisdags så träffade jag en barndomskompis och vi var bästa kompisar i 7-8 i grundskolan så de var jätte kul :) Angelicka heter hon och hon hade förändrats mycket men märkte inte de först :) haha De var skit kul och träffa henne i alla fall och ska se till och träffa henne snart igen. :)
I Onsdags så hade vi nationellt prov i Svenska B, jag tror att de gick bra i allafall , hoppas de :) 
på kvällen så åkte jag till tumba och träffade linda och amanda, (linda var typ full) hahaa :D sen så åkte ja och amanda hem till hennes mamma och satt där ett tag och prata och sånt..  sen tog ja tåget hem kom hem vid tolv typ och va as trött :) Igår var jag hemma från skolan, mamma och ja åkte till tumba och sen så när vi kom hem så möblera ja om mitt rum och städade :) sen så hyrde jag och Mathias en film (what happend in vegas) den var faktiskt bra :D haha


Fredag- Har nyss kommit till skolan typ jag gjorde min inlämningsuppg. förra veckan så ja lämnade in den till erkki men ingen i min klass hade gjort den så nu fick dem en timme på sig att göra den så jag har inget att göra nu för tillfället. :)
Senare idag ska ja följa med mamma och hämta Jennica :) sen i kväll vet ja inte vad som händer får se...  :)
Ha de ;) 


RSS 2.0