.....


har bosatt mig vid datorn nu igen , finns ju inge o göra när man e hemma bara , .

Har varit hemma från skolan idag eftersom ja försov min och sen skulle ja ändå bara ha en lektion så kunde skita i den och  göra uppgiften hemma.  Nu håller ja på att tvätta alla täcken och kuddar och all annan tvätt tog ja i morse . Skulle egentligen följt med till Mariefred men de blir nog i helgen eller nästa vecka. .
NU sitter ja och dricker en Barcardi Breezer med godaste smaken tropical Mango. :) nu väntar ja på rabi så ska vi hitta på något :)

Onsdag 12 maj så......


Juste sååååå är det student skiva på Hamnmagasinet så de e bara höra av er om ni vill komma så kan ni köpa biljetter ;)

LÄNK

http://www.youtube.com/watch?v=6L81wIu_3bA 

Torsdag 6 MAJ :)


4 veckor kvar till studenten - ångest, stress och glädje på samma gång :)

Igår var ja i skolan med emelie de var faktiskt roligt första gången på as länge , vi höll på att driva med cassy om pirre ;) haha Grejen e den att hon vågar inte erkänna för någon att hon har varit tillsammans med pirre och de e så kul att dra upp de hela tiden , som i somras när ja empa och cassandra satt hemma hos henne så skrev pirre att han skulle komma och honsa till sin mamma ba: MAMMA PIRRE KOMMER MAMMA PIRRE KOMMER! hahaa överlycklig . sen när ja håller på att säga pirre hela tiden vänder hon på de bara för att ingen ska tro att de e sant , så försöker hon få folk att tro att de e ja o pirre haha försvarsmekanism ! JA! ALLA ÅNGRAR VÄL NÅGOT :)

Efter skolan tog ja o emelie tåget och tunnelbanan till katja i kista så gick vi runt där och de var bara ja som hitta massa skit, brukar vara tvärtom emelie brukar hitta men inte ja , haha . De va ganska roligt att träffa katja de var ju inte så länge sen ja såg henne men vi umgås inte så ofta längre  .

Sen när vi var på väg hem fråga emelies kompis om vi ville komma o festa men nej palla :) , Rabi hämta oss i Ö-tälje och vi var på värsta fnitterhumör :) haaha åkte hem till patrick ett tag sen gick vi hem o sov.

BTW - Andra Avenyn är nu slut FÖRALLTID! :( vad fan ska man kolla på nu då , ja o emelie e helt besatta av de programmet haha . DÖDA MEJ ! vi får väl köpa hela boxen med alla sessånger och kolla om på allt 300 gånger haha nej ba skoja..

Torsdag
Idag har ja inte gjort mkt alls hittills , suttit här vid datorn o fetta mej med godis o cola och sen har ja gjort en uppgift i Religion, skit tråkigt .

Kanske ska till Mariefred sen , får se om ja orkar har inte nån jätte lust att åka dit idag .

I morgon ska ja o emelie på en fest ja säger inte vad för fest haha :) Ångrar lite att ja lovade att vi skulle hänga med, men man kanske inte behöver vara där så länge .

i helgen blir de nog annars lungt för mej ska försöka göra jklart Psykologin .


RSS 2.0