???

du e verkligen utvecklingstörd! hur många gånger har inte ja sagt att du ska sluta terra mej ? skaffa dej ett liv för fan. du borde hamna på psyket de är något riktigt fel på dej.

BARA ONSDAG


Har haft skola idag (fängelse), i morse så mötte ja upp bea på centralen sen så kom metso o hämta oss o körde oss till skolan, sen så hela dagen har varit så UTTJATAD! alltså de enda vi har gjort sen vi började i måndags är att sitta o lyssna på rektorn, syon om vad vi ska välja för valbara kurser, högskoleprovet osv ja håller på att spy när ja bara tänker på de. vi ska tydligen bara välja 250p sammanlagt i valbara o ja har läst in samhällen förra året så ja behöver bara läsa 150p men ja har fråga om ja fick läsa 200 poäng för att ja vill både läsa psokologi a o b, sen samhälle c o han sa att de går o ordna.

Just nu väntar ja till cassandra ska höra av sej, vi måste hitta på något alltså ja blir så deprimerad på skolan! okej , om vi hade haft vanliga lektioner men sitta i flera timmar o lyssna på någon e ju inte så där jätte spännande, man somnar ju tillslut. Just nu längtar ja till helgen e party sugen som FAAAAAAAAN :)

SÖNDAG


Nu e de slut på sommarlovet! börjar skolan i morgon, fy fan de ska bli kul men ändå tråkit haha. Igår så gick ja på stan på förmiddagen o handla nya underkläder, tigths, linnen, cardigans sen försökte ja hitta ett par jeans men de fanns inga typ, de har väl inte köpt in de än i butikerna hahaa men ska till sthlm någon dag i veckan o kolla, måste ha skor också..

sen så var ja med pappa o mona vi åkte till järna till pappas kompis som fyllde år, så vi käka där o drack lite vin. ja åkte hem rätt så tidigt , ja håler på att bli sjuk så ja åkte hem o la mig. skulle egentligen på årruset men så blev de inte men de var ganska skönt att komma hem också o bara ta de lungt för en gångs skull. ..

HA DE ;)

CP

FETA KOSSA! kan du ta instruktioner eller inte ? verkar inte som om att de går in i ditt ballong huve ! låt mig vara o skaffa ett liv, skriv inge till mig på någon av mina sidor alltså man ser direkt att de e du så snälla väx upp e de 5 år fortfarande ?

torsdag.


tjenixen ;) Igår var ja med skuggan hela dagen vi träffade några kompisar, och hon hängde med dom o festa mellan geneta o blombacka men ja drog hem i stället alltså ja känner inte ens dom som hon skulle vara med o de var bara killar.

Har varit lite irreterad hela veckan faktiskt, kanske finns en o annan anledning till de ?! På måndag börjar skolan ska faktiskt bli skönt o komma igång med de igen inte bara ha lov, man kan ju knappt skriva med en penna längre känns de som :) haha


tisdag



Ida har ja varit med Marita O Mamsen o handla nu på morgonen, sen har vi varit på stan osv. men ja hänger nog aldrig mer med om hon ska ha med sig marita o handla hon är värre än mamma på o handla hon stannar i varje hylla i tio minuter typ sen kommer hon på att hon inte alls ska ha de där  haha.

snartkommer skuggan till mig o vi ska kanske till Sthlm o träffa en kompis till mig som kommer från kiruna de kan nog bli kul :) haha

Måndag 17/8



tjenixen ;) först vill ja bara säga grattis till Agge hon fyller 18 idag gumman min <3 sen fyller Thomas år idag också grattis :) och till amanda som ska börja gymnasiet idag hahaa ;) hon väckte mig i morse o ba alltså ska du följa med mig o visa vart de ligger o hon var jätte nervös! ja förstår de var samma för mig när ja börja men hon kommer tycka de kommer bli kul om någon vecka! haha Ja börjar skolan om en vecka precis o de ska faktiskt bli roligt sista året:)

Igår så var ja, amanda o oscar o käka pizza o då var de en som heter Thomas som ringde mig hela tiden o oscar svarade i telefonen o larva sig haha, sen träffa vi han thomas o när vi mötte honom hade han med sig typ 30 st, han trodde på fullaste allvar att han skulle bråka hahaa , alltså först vart vi rädda att dom skulle gå på oss men de skulle dom nog aldrig göra eller i alla fall inte Thomas hahaa men de var skit kul vi sattt o reta honom hela tiden för de där sen ! hahaa

just nu sitter ja uppe hos grannen , tvättar en maskin tvätt bara. vet inte vad man ska hitta på idag :S
Ha de.

hahahahahahaa


:)


jag o emelie


16/8 2009



Tjenixen! i helgen har de vart party ;) i fredags var amanda o ja i tumba o söp ! haaha de var ganska kul ;)
i lördags var vi i nyken o festa med några vänner, de var skit kul på bussen hem i alla fall hahaa de var en kille som vart skit sur på mig haha vilken tönt :)

Söndag.. verkar som om de blir lungt amanda börjar ju i skolan i morgon haha stackars barn! ja börjar nästa vecka hahaa :) just nu är vi hos grannen tar hand om hans lägenhet eftersom han är i Thailand i en månad hahaaa.

O Waldo ja vet att du älskar o läsa min vackra blogg, du klagade på att ja inte hade skrivit på länge så nu skrev ja lite för din skull <3 hahaa Amanda hälsar att du inte är bra på engelska men de var gulligt att du försökte ;) hahahaa

RSS 2.0