Tisdag 30/6

hallå ! idag har ja,jocke, amanda och mamma varit och badat vi träffa marie där också, de va ganska kul.

Jag är helt förstörd nu min mobil har pajat ! går inte skriva med knapparna men de funkar och sätta på den fan e å sur just nu, ja får väl lämna in den i morgon... sen har ja köpt busskort idag också.

alla får väl ringa på min hem telefon tills min mobil blir fixad.

ha de


..........



Glöm dina bekymer, i morgon kommer de nya.

Just nu så sitter ja vid datan hemma hos Thomas och vi ska grilla snart och sen vet ja inte vad ja ska göra kanske träffa agge och dem :) Ja ska hem idag ska fråga mamma om hon kan åka o hämta mig.. sen i morgon så ska ja till skolan cassy kommer också sa hon:)  alltså ja vill verkligen inte gå i skolan men de e ju bara 5 dagar till så de ska ja fixa, sen e de sommarlov för mig, vet inte vad man ska hitta på i sommar men de kommer som de kommer, vet bara att ja ska till skara och ev halmsta, öland, småland.

Ha de ;)

Söndag

Here comes the sun, litel darling .

Midsommar hur den blev?

Vi satt hemma hos Johan och grilla och hade music tävlingar osv de var ganska kul, sen så drog vi till en fest här i åker , alltså jag och amanda ja bjöd hit henne till slut :)

På festen var de massor där och till och med min lillebror och hans kompisar :) de var rätt kul där faktiskt tills alla blev utslängda lyckat ! alltså allt blev kaos efter de, så har haft ångest hela helgen.

En kille drog ner min lillebror i backen utan anledning och oscars kompisar då skulle börja bråka och jag och amanda också fan vad onödigt larvigt.  Alltså vi tjafsa typ bara med honom och hans kompisar ville ju slås och skit med den där killen och ja och amanda tjafsa bara .  Men ändå alltså de var massor med folk där och de känns så pinsamt att ens man ska lägga sig i , men de e ju sånt som händer.  Sen så har ja ju hört att de var inte bara ja som har ångest och sånt, många av mina kompisar hade också bråk på midsommar hahaa :D



Men annars blev den bra :D

Midsommar!

Glad Midsommar på er ! De är ganska mysigt med midsommar faktiskt man äter och dricker gott! Idag saknas de bara fint väder ! :) jag är i åker nu och ska till Thomas Brorsa och grilla sen ska ja till jessica så ska vi dricka lite . :) Kom hit igår mamma körde efter jobbet så kom väl hit 11 på kvällen då kollade ja på en skit bra film kommer inte ihåg vad den heter men de hanla om kvinnohandel.  Sen så fick oscar en allergisk chok så han åkte in till akuten.

I vekan har ja gått sommarskola hade tre ign, nu har ja gjort prövningen klar i småföretagande och sen har ja gjort sista uppgiften i samhälle b som hanla om pedofiler hur de hanteras i rättsystemet och i media.  sen fick ja reda på att jag var den ända i hela klassen som hade vg i företagsekonomi B , ja vart skit glad! hahaa till och med seth fick bara g och han är klassens pluggis liksom ! :) haha



Undra vad amanda ska göra idag hon fick ju inte följa med sin mamma till hennes mormor eftersom hon var sjuk, undra om ja ska bjuda över henne hit så hon inte är på sitt rum och ruttnar.  :) Gumman Lilla <3

Ha en toppen dag !

Helgen 5-7 / 06

Hej hej, i helgen har ja varit med emelie och amanda hela helgen vi sa att vi skulle ta de lungt i fredags men så blev de inte :) hahaa först var vi hemma hos johannes sen så var vi med patrick och antonio och partade kom hem rätt sent..

I lördags så var vi i tumba hos amandas mamma som bjöd på tacos, och vi satt och prata lite sen och hade kul haha , men sen vart ja lite irriterad så ja drog där ifrån.

och idag vet ja inte vad som händer kanske ska åka till nykvarn och träffa pappa har inte varit hos han på två månader typ men vi har ju träffas men de e ju annat om man e hemma och tar en fika eller ngt :) haha


RSS 2.0