HAHA

Hej Ragid vad snabb du var på att kolla min blogg haha tog typ tre minuter ;) TRE MINUTERS REGELN! Vad bra att du blev glad din sötmakare !

...



Måste bara säga en sak till mamma lyssnar på " We are the world " HELA TIDEN på högsta volym och till och med överröstar låten, hon kan inte ens engelska så hon förstår säkert inte ens vad dom säger haha.

24/02-09

Hejsan! igår gick de inga bussar till skolan så kom inte hit , va hemma i stället och kolla på film:) sen på kvällen åkte ja till robban med RAGID :) vi sov kvar där och så körde han hem mig i morse typ vid sju och ja dör vad trött ja e! haha 

Emelie kom inte förän elva i morse för hennes tåg strular trött man blir på vintern ! så ja satt och gjorde lite affärsjuridik så länge, ett himla problem ja fattar typ inge i början sen flöt de på.

ja o emelie har kommit fram till att Cassandras Nya kille ser ut som Jonas (robbans granne) haha . :) Efter skolan händer de inte så mkt vad ja vet ska väl tvätta lite kläder för ja ska på kryssning med mamma och dom på fredag DÖDA MEJ  vad dom kommer skämma ut mig  . Ja o empa har lust att dricka idag men tror inte de blir så ja måste till skolan i morgon känns som om ja varit för mkt frånvarande.

Äcklad man blir av den här skolan seriöst dom har en eller flera städare som inte ens städar toaletterna, och sen har vi till och med fått kritik från matinspektion o grejer o ja fick turkhår i maten idag DÖDA MEJ ! Kan förstå varför ingen vill gå här haha nej men typ. 

Träffa pappa och hans tjej på willys nyss fan vad han skrämde mej haha jävla gris han e ! haha

till sist ..  Hej Rabi , nu har ja uppdatera bloggen är du nöjd nu ? nu har du lite o läsa i alla fall du måste ha JÄTTE roligt på jobbet :)  haha Puss på dej !!!!!




JAG O BEA AS LÄNGE SEN


OLD

GAmmal bild

Torsdag

........................... Hellu, Igår var ja och Mandis på Sitzing ;) vi åkte ner till stan och till moraberg och ja fick hämta min mobil den har varit på lagning tydligen hade den blivit fuktskadad skönt nu kan man lyssna på mucic på bussen och sånt :) Försov mig idag typ en halvtimme, RAGID skulle ringa och väcka mej haahaa men han glömde ! doesent matter ja kom upp endå, sen hade vi branndövning i skolan DÖDA MEJ, då var man tvungen att gå ut igen o de e skit kallt ute. Idag ska ja inte göra mkt alls kanske ska träffa RAGID sen om han vill vilket ja vet att han vill. haha skoja Ja vet att du läser RAGID :) BTW äter du bananer nu eller ?haha Om en stund har vi en föreläsning eller vad man ska kalla de och budskapet är att man ska lära sig att "Ragga" haha kan bli kul och höra vad dom har o säga , men de lär ju typ vara gubbar som står o pratar och vi lever inte på 1800-talet så de passar inte haha .

gammal bild från högstadiet med lillesyrran :;D


Onsdag

Är i skolan suck, andra avenyn kommer nu inte gå på två veckor döda mej! hahaa Ska ner till stan efter skolan ska fråga om PALANDER WALLANDER vill följa med. Ska in på lektion nu har två lektioner nu på eftermiddagen o de e bla Finansiering o kalkyleringe , och Affärsjuridik döda mej vad tråkigt ! i går var ja hos Robban med RAGID!

VILL HA SOMMAR

Och de e NU

;)

:)

PUTTE FNASK O BIFFSLICKARN ROBBAN :D


ALLT FÖR RAGID

LOVE IS IN THE AIR ! HAHA

I SKOLAN MED SKUGGAN

TJOHEJ ! jag ´har fått några skivor av emelie som de e andra avenyn på första sessången som ja ska kolla på nu i typ 3000 år . :) haha och ragid ja ska egentligen ta bort bloggen men eftersom du tjatar så får ja väl skriva ett och annat här eftersom du ska ha ngt och roa dej med när du jobbar så "HÅRT" ! Har nyss haft praktisk Marknadsföring tyckte att vissa som redovisade var duktiga vissa mindre som första gruppen de gjorde ett diagram med hundra olika saker vore enklare med tre saker i stället för vilken ålder osv blabla . EMELIE O AMANDA ska få spö eftersom dom har lyssnat på en låt som ja och en gammal kompis sjöng när vi va typ 13 och ja har sagt att dom aldri får lyssna på den men de har dom gjort när ja inte varit där jävla skit ungar ! haha

I SKOLAN

ALLT FÖR DEJ RAGID! NÖJD NU ? HÅNGELAPA

RSS 2.0