Torsdag 29/1 09


HEj hej , Idag så har ja varit i skolan de va ganska kul! ja och emelie åkte till stan och mötte mamma och mathias så gick vi och käkade lunsch mums ! :D sen åkte vi tillbaks till skolan och hade svenska de va väl så där höll på att somna.,, Sen så åkte ja hem och plocka ner i diskmaskin och städade och mamma blev skit glad när hon kom hem för att hon visste att de va ganska stökit hahaa :D Så de e en god gärning ..
Nu har ja o amanda hyrt film och ja ska städa mitt rum osv först för i morgon ska ja till lindesberg igen ! de ska bli kul.. :) ta de lite lungt bara ,  håller på att beställa biljett nu . :D 
PUSSSSSSS

Hej allihopa! /torsdag


Hej! Idag har vi börjat jobba med en ny kurs i skolan ! Praktiskt marknadsföring heter den , den e ganska intressant faktiskt. fick reda på ett och annat som många inte vet om !

Som t ex ett vanligt fall som t ex matbutiker lurar konsumenter, t ex att dom tar betalt för påsar som de står t ex willys på, och de får dom inte göra då bryter dem mot marknadsföringslagen eftersom de är reklam för t ex willys! ingen butik får ta betalt för sånt som de står deras butiksnamn på. Man kan säga till att de e så och då blir väl personalen rädda för dem kan åka dit på de,. Så tänk på de nästa gång om de tar en eller två kr extra!

:)

Hur bor du: Centralt
Brukar du komma i tid: Nej aldrig
Hur lång är du: 1.60
Kan du laga mat: Ja de klart
Vad jobbar du med/pluggar du: Sam, ekonomi & juridik
Vad har du på dig just nu: underkläder,leggins, kofta, linne
Har du någon fobi: fötter, baciller, t ex ta i handtag på dörrar
Hade du en bra kväll igår: Nej ja va ju med amanda haha skoja
Vilket är ditt senaste inköp: smink
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: ja vems annars ?
Vad hade du sönder senast: cameran
Varm favoritdricka: kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: förra veckan
Saknar du någon just nu: ja.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vara trög
Någon jag stör mig på: katja, mamma, amanda, SANDRA!
Intressen: festa, hitta på olika aktiviteter
senaste person du kramade: Amanda
Senaste person du ringde: Kommer inte ihåg
Senaste person som ringde dig: Robin
Vad drack du senast: Kaffe
Vill du ha barn: inte på några år i alla fall
Längtar du till din nästa födelsedag:Inte så farligt
Har rakat dina ben någon gång: haha men ja.
Är du sugen på något nu: ja choklad
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 4 kanske
Använder du hudkräm: ja.
Attraheras du av män med skägg: NEJ! usch
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja, eller om ja kunde komma lite före i skolan skulle de va ännu bättre
Vilken låt lyssnade du senast på: dancing in the moonlight
Har någon annan sovit i din säng inatt: JA
Vad tycker du är äckligt: Folk som snyter sig, äckliga tyg matrial


Onsdag


Hej hej! i dag har ja inte gjort så mycket! i natt kom josef hem , men han har inte hört av sig än . . Ja kolla på film med amanda och linda igår den var ganska bra faktiskt, tror vi ska hyra film idag igen de e ju vardag så de finns inte så mycket att göra. :)

Alltså ja kommer ihåg de va förra året tror ja om ja inte mins fel då jobbade ja ¨på dagis de 'r nog de mest tråkigaste jobbet man kan ha och alla kärringar sitter bara och snackar skit om barnensföräldrar och människor och dom som jobar där snacka om att dem inte har något liv ! HAHA de e något ja sldri skulle vilja jobba med okej ja gillar barn men man kommer bara bli irriterad på kärringarna som bara sitter på sitt arsle och inte leker eller något med barnen dom bara dricker kaffe hela dagarna . Undra hus dom e hemma om dom kanske bjuder över sina dagiskamrater och fortsätter snacka där? haha måste vara världens enklaste jobb! men de klart dem nya dagis fröknarna kanske inte har kommit till den åldern än och dem sitter kanske inte bara där. sen tycker ja att de e skit bra när killar jobbar på dagis de var inte så vanligt förr men blir mer vanligare nu dom e i alla fall ute och leker och slipper komma in i en sån sits att man snackar skit om varan :D Hahaa

Ha de bra!

Tisdag :)


Hej hej, idag så har hela skolan hadf friluftsdag. ja och bea valde klättring de va bra :D de var skit kul en upplevelse faktiskt som vi defenetivt kommer göra om, Ja försökte ringa katja för hon kom inte de va väl inge oväntat, först tryckte hon upptagert sen stängde hon han mobilen så får skylla sig själv men hon kan väl i alla fall svara ? bea o ja tänkte ju käka lunch med henne , tråkit för dej din bajskorv.

Nu e jag hemma med bea vi har haft kafferöj! de var kul, hahaa. och vi kollar på tv ja e skit trött, tobias kommer komma hämta henne sen och då kommer ja sova med en gång tror ja , är helt slut. :) 
I kväll kommer josef hem från dubai , hoppas han haft de bra! puss puss

I sommras


Hahaa jag och kim , båda ser väl ganska slitna ut ? haha tror bilden e från när vi hade varit och tältat osv haha de va skit kul de va ja , mikaela, sabina, jocke, kim o robin dom var helt galna dom hoppa från en klippa som var 15 m hög kanske ja trodde dom skulle dö haha .

Måndag = ångest


hej hej, som vanligt så e de måndag första dagen på en vecka, jag hatar måndagar och ja hade tänkt att gå på gympan idag men alla i klassen e så sega och då verkar de inte vara någon gympa , de e inte bra för min frånvaro är så hög nu eller ja kan ana de , har skolkat mycket förra veckan. Alltså ja ligger efter i allt så den här veckan ska ja verkligen plugga annars vet ja inte vad gör jag kanske dör. Haha
I dag vet ja inte vad som händer , ja kanske ska vara med mina vänner , Hahaa alltså ni får ursäkta ja satt och rimma hela dagen igår så ja kanske rimmar en del här nu haha man tänker bara så att man ska rimma på varje ord haha... :D
Idag ska ja sluta röka också :D

Söndag kväll, Vi hade så roligt


 
Ute under kartongen jocke bor, tror han att ´hannu e hans bror, under klaffbron han bor, hans näsa är full av snor , alla sparkar på hans hem, skriver att han har en liten lem , nu vill jocke bara gå hem, och kolla om han har fått en ny vän, alla vill se jocke få spö, och mamma hejar och skriker att jocke ska dö, jocke har alltid varit gay och ful, visst är de kul ?
/fia den skrev ja igår och bea undra om ja hade tråkit hahaa :)

jocke skrev en tillbaka men den va inge kul :D haha

23-25/01- 09 :)


Hej hej ! jag tror ja ska börja med den här bloggen igen för den bea lura mej på verkar skit dålig tycker ja . Hahaa 

I helgen så har de varit lungt:) I fredags så var ja med amanda, o linda vi åkte till sabina och var där ett tag sen så hämtade sasso oss och vi åkte till vg och parta lite där :) sen fick vi skjus hem helt okej kväll. ja gjorde ja hade köpt vin av kenny för att prova men de gav mig ingen effekt, :)  hahaa ja ska slå han!

I lördags så skulle ja och amanda till badhuset men ja ångra mig för vi skulle gå dit och de regna liksom hahaa . Så vi gick till skepparns och hyrde tre filmer i stället så vi satt väl hela dagen och kolla på film och spelade kort linda tyckte vi var tråkiga :) haha de e hon med hon gick på en värdelös film, haahaa

I söndags så gick ja ,amanda, mamma och pappa ner till sydpolen och simmade och åkte ruchenbaner osv haha fan ja vart så irriterad fullt med störande ungar! ja ville bara hem !
Sen så spelade ja o amanda kort och amanda vann för att hon fuska!  hahaa nej de gjorde hon inte ,

Nu ska ja kolla på tv ha de bra pusss pyuss s

RSS 2.0