24/02-09

Hejsan! igår gick de inga bussar till skolan så kom inte hit , va hemma i stället och kolla på film:) sen på kvällen åkte ja till robban med RAGID :) vi sov kvar där och så körde han hem mig i morse typ vid sju och ja dör vad trött ja e! haha 

Emelie kom inte förän elva i morse för hennes tåg strular trött man blir på vintern ! så ja satt och gjorde lite affärsjuridik så länge, ett himla problem ja fattar typ inge i början sen flöt de på.

ja o emelie har kommit fram till att Cassandras Nya kille ser ut som Jonas (robbans granne) haha . :) Efter skolan händer de inte så mkt vad ja vet ska väl tvätta lite kläder för ja ska på kryssning med mamma och dom på fredag DÖDA MEJ  vad dom kommer skämma ut mig  . Ja o empa har lust att dricka idag men tror inte de blir så ja måste till skolan i morgon känns som om ja varit för mkt frånvarande.

Äcklad man blir av den här skolan seriöst dom har en eller flera städare som inte ens städar toaletterna, och sen har vi till och med fått kritik från matinspektion o grejer o ja fick turkhår i maten idag DÖDA MEJ ! Kan förstå varför ingen vill gå här haha nej men typ. 

Träffa pappa och hans tjej på willys nyss fan vad han skrämde mej haha jävla gris han e ! haha

till sist ..  Hej Rabi , nu har ja uppdatera bloggen är du nöjd nu ? nu har du lite o läsa i alla fall du måste ha JÄTTE roligt på jobbet :)  haha Puss på dej !!!!!




Kommentarer
Postat av: Anonym

ragid glad

2010-02-24 @ 12:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0